MAGAMRÓL

Sziklai Éva vagyok, s az utam elég rögös volt, amíg megalkottam ezt módszert, ami alapján elkezdtem a szolgáltatásaimat fejleszteni, hogy ezekkel segíthessek másoknak is.

Title

Sok tanfolyamot elvégeztem, ami meditáció, a mélyebb tudati állapot irányába és annak hasznosítása felé terelt. Az Agykontroll alap-tanfolyamával indultam, hogy aztán elvégezzem az Ultrát is, majd a Reikit, az NLP-t, az Angyal tanfolyamokat és míg kerestem az utam, addig főként az Élet Iskoláját jártam. Voltam a csúcson is, de megtapasztaltam már azt is, milyen mélyen lent lenni.

Voltam gyermekeit egyedül nevelő anya, sikeres és sikertelen vállalkozó, egyik napról a másikra élő, pénztelen vegetáló ember, lakásom árverezése miatt albérletbe kerültem, ami alig tudtam fizetni a gyermekeim taníttatása mellett. De soha nem adtam fel!!! Mindig kitartottam pozitív élet szemléletem mellett. Most gyönyörű családi házban élek, amit úgy alakítottunk ki, hogy minimálisra csökkentettük azokat a kiadásainkat, amiket a “központi ellátó” rendszer elvinne tőlünk.

A vizuális terápia hatása azonnali nyugalmat, boldogságérzetet ad, megindítja a testedben elakadt energiákat, egy nagyon kellemes bizsergető érzést adva a film végére.

BÉKE ÉS NYUGALOM

Title

A budapesti életet felszámolva új életet kezdtünk, sikeres kistermelők lettünk, egy saját gazdasággal, ahol egészséges élelmiszereket állítunk elő, saját magunk részére van időnk a mentális fejlődésünkre is, és egy tiszta levegőjű igazi birodalmat hoztunk létre, ahova bárki belép, szinte nálunk ragad, mert “nálunk olyan jó lenni”. Érzik (és szóvá is teszik), hogy nálunk minden olyan más. Olyan békés, olyan nyugalmas.

A könyvespolcaim tele vannak a lélekről, az energiák áramlásáról, a sejtek működéséről írt könyvekkel. Érdekel még a kvantum fizika, mint az anyagban megnyilvánuló lehetőségek világa. Hiszen a mindennapi életünkben folyamatosan használjuk a kvantumfizika eredményeit, ha nem is tudunk róla. Az én érdeklődésem is nyilvánvalóan, csak a mindennapi élet szintjéig terjedt, a tudományos diskurzusokat meghagyva a hozzáértőknek.

Tisztelem a Tanítóimat, az Agykontroll képzésekről Dr. Domján Lászlót, Domján Gábort. Balogh Bélát főként a fantasztikus könyveiért és tanításaiért. Veszelka Magdolnát a sok hatékony segítségéért, amiben a felismeréseimben támogatott.

ONLINE VIZUÁLIS TERÁPIA

A filmjeim fantasztikus segítséget azoknak, akik jobban szeretnének élni és gyógyulásra vágynak. Felhívom rá figyelmed, hogy ez nem helyettesíti az orvosi kezelést, de kiegészítheti azt és gyorsabb javulást tapasztalhatsz meg.

EGYÜTTMŰKÖDÉS
CÉGEKKEL

Vizuális meditációs rendszer szolgáltatásomat szeretném átadni alternatív terápiákkal foglalkozó szakembereknek, akik lehetőséget látnak a vizuális tanításban. A már meglévő vendégeiknek új látásmódot, gyógyulást tudjanak nyújtani.

Mit nyújt az Online vizuális terápia?

A filmet egy új generációs Virtuális valóság szemüvegen (VR) keresztül fogom levetíteni neked.

A film hatása így valóban lenyűgöző lesz, mivel a külső világ nem zavarja a belső világ látványát. A film megtekintése közben, egy általam biztosított, lúgosított vizet tartasz majd a kezedben. A víz, a benned lezajló folyamatok hatására feltöltődik azokkal a kedvező frekvenciákkal, amit Te adsz át neki. A vizet, ami kapcsolatba lép a rezgéseiddel, később az otthonodban is használhatod, hogy tovább segítse javulásodat.