Mi a Kristályvízió?

Az általam kifejlesztett vizuális technika (amely 3D-s animációs filmek segítségével éri el a tudatalattit) kedvezően pozitív hatásai azonnal érzékelhetőek.

Title

A Kristályviziót hosszas tervezés, kutatási munka előzte meg, mivel ki kellett dolgozni egy olyan módszert, ami leszámol azzal a hatalmas lemaradással ami jelenleg érezhető a spiritualitás = LÉLEK és tudatosodás területén.

Életünk minden területe hatalmasat fejlődött az elmúlt év tizedekben, de a lélek fejlesztést még mindig a régi sémák alapján tanítják.Mindig ugyanaz a tanfolyam, ugyanaz a könyv, kicsit átfogalmazva, átírva. Tudod mit mondanak arra az emberre aki hátat fordít a fejlődésnek? Igen, bele süllyedt a múltjába.

Könyörgöm! Ne járjunk még mindig szekérrel amikor van már repülő,ne küldjünk posta galambbal levelet amikor van már internet, ne gyógyítsunk piócával amikor van már fejlett intelligens orvosi eszköz a kezünkben.

Hogyan képzeled el a szervek gyógyítását, ha még csak valami kósza rajzon illusztráción láttad a szíved, gyomrod ereidet, működés közben pedig egyáltalán nem?

VAN MEGOLDÁS!

Ma már tudományosan igazolt tény, hogy amire figyelünk, amire sokat gondolunk, az valósul meg, vagyis az manifesztálódik az életünkben.

A módszer, amit és ahogy eddig csináltad, ide vezetett ahol most vagy!

Milyen boldog, sikeres, szeretteljes, életet képzelsz el, ha még nem tapasztaltad meg igazán az életben?
Tudod-e alkalmazni a pozitív lelki beállítottságot, amikor súlyos anyagi gondjaid vannak?
Tudod-e alkalmazni az ön gyógyítást, amikor az orvosod közli veled, hogy rákos vagy?
Tudsz-e szeretet sugározni ember társaid felé amikor most hagyott el életed párja?
Ezért fejlesztettem ki ezt a vizuális technikát. A képek mindig is nagy hatással vannak a tudat alattinkra. Ezt nem kell különösebben senkinek bizonygatni.

21. századi innovatív megoldás a relaxációra, meditálásra, hatékony ön gyógyításra!
Új távlatokat nyitunk a lélek fejlesztésben, mivel láthatóvá tesszük a láthatatlant!

VIZUÁLIS TECHNIKA

Oktató filmeket készítünk, mit hogyan érdemes csinálni, hogy annak gyors eredménye legyen, legyen szó bármilyen élet helyzetről, vagy betegségről.

Title

A tudatosodó ember számára nélkülözhetetlen ennek a rendszernek az ismerete, mivel tudjuk, hogy a képek, filmek látványa mennyire befolyásolja a tudatalattinkat. Megmutatjuk hogyan juthatsz el a betegségtől a gyógyulásig, a stressztől a nyugalomig, mindezt élethű animációk segítségével!

Mi nem mondjuk azt, hogy képzeld el! Mi azt mondjuk nézd meg! Nézd meg milyen lenne ha egészséges lennél, milyen lenne ha olyan lenne az életed amit régóta szeretnél magadnak!

Eddig sosem látott módszertan ami hatalmas előre lépést lehetőségét adja annak aki a mai világban szeretne gyorsan fejlődni,tudatosodni és nem akar lemaradni. Ezzel, a minden eddigitől eltérő technológiával végre elkezdenek megvalósulni dolgok , anélkül, hogy hosszas erőfeszítéseket kellene tenni értük.

Eljött az idő, nézd meg az új életed!

ONLINE VIZUÁLIS TERÁPIA

A filmjeim fantasztikus segítséget azoknak, akik jobban szeretnének élni és gyógyulásra vágynak. Felhívom rá figyelmed, hogy ez nem helyettesíti az orvosi kezelést, de kiegészítheti azt és gyorsabb javulást tapasztalhatsz meg.

EGYÜTTMŰKÖDÉS
CÉGEKKEL

Vizuális meditációs rendszer szolgáltatásomat szeretném átadni alternatív terápiákkal foglalkozó szakembereknek, akik lehetőséget látnak a vizuális tanításban. A már meglévő vendégeiknek új látásmódot, gyógyulást tudjanak nyújtani.

Mit nyújt az Online vizuális terápia?

A filmet egy új generációs Virtuális valóság szemüvegen (VR) keresztül fogom levetíteni neked.

A film hatása így valóban lenyűgöző lesz, mivel a külső világ nem zavarja a belső világ látványát. A film megtekintése közben, egy általam biztosított, lúgosított vizet tartasz majd a kezedben. A víz, a benned lezajló folyamatok hatására feltöltődik azokkal a kedvező frekvenciákkal, amit Te adsz át neki. A vizet, ami kapcsolatba lép a rezgéseiddel, később az otthonodban is használhatod, hogy tovább segítse javulásodat.