Kristályvízió 4 részes online tanfolyama

Eleged van abból, hogy egy csomó spirituális módszert kipróbáltál már, de semmi nem változott az életedben?
 • Eleged van abból, hogy egy csomó spirituális módszert kipróbáltál már, de semmi nem változott az életedben?
 • Unod, hogy mindenki azzal traktál, hogy légy pozitív, gondolkodj pozitívan, de neked nem megy?
 • Állandóan a pénz és a hiánya körül forog minden? Nagyon szeretnél rajta változtatni, de nem sikerül?
 • Szeretnél relaxálni, mert tudod, hogy fontos lenne, de nem tudod elképzelni az instrukciókat? Nem jönnek a képek?
 • Te is sokféle spiritualitást fejlesztő tanácsot, módszert kipróbáltál már, de valahogy egyik se igazán működött Neked?
 • Talán nem volt rá időd, nem volt hozzá kedved, túl bonyolult volt számodra, nem fogott meg igazán, vagy túl drága volt. De ugyanakkor érzed azt, hogy valamit kezdeni kellene azokkal a problémákkal, amik folyton szembejönnek és elűzik a harmóniát az életedből?

A terápia megkezdésének folyamata

Kerested, de nem találtad a Neked jó megoldást. Eddig.

De most itt vagy, és örömmel jelenthetem: megtaláltad! A Kristályvízió 4 részes online tanfolyama segít láthatóvá tenni a láthatatlant, és segít neked megoldást találni az összes lelki és gondolkodásmódbeli problémádra.

Kiknek szól a Kristályvízió online tanfolyam?

 • list-info-icon Azoknak, akik szeretnének egy egyszerű és gyors segítséget kapni a spirituális úton.
 • list-info-icon Azoknak, akiknek nincs idejük egész napokat eltölteni egy személyes részvételt igénylő képzésen.
 • list-info-icon Azoknak, akik szeretnék megváltoztatni a pénzhez, bőséghez való viszonyukat, hogy az könnyebben áramoljon az életükben.
 • list-info-icon Azoknak, akiknek nehézséget okoz a relaxációban a képek előhívása, a vizualizálás.
 • list-info-icon Azoknak, akik nyitottak egy új módszerre és a változásra.

Kiknek nem szól a Kristályvízió online tanfolyam?

A megrögzött hitetlenkedőknek, a mindent jobban tudóknak nem szól. Azoknak sem, akik azt hiszik, már nincs új lehetőség, mert már mindent kipróbáltak, és akit nem érdekelnek az új felfedezések, megoldások. Azoknak sem szól, akik szerint a spiritualitás egy nagy humbug. Nekik biztosan más az útjuk.

Mit kapsz a Kristályvízió online tanfolyamtól?

Ha elvégzed ezt a négy feladatból álló és négy hétig tartó tanfolyamot, megváltoztathatod az életedet.

Megváltozhat a pénzhez való viszonyod, jóval több pénz és egyéb javak, lehetőségek kezdenek majd beáramlani az életedbe. Kevesebb lesz a stressz az életedben, mert a tanfolyam minden eleme erős stresszoldó hatással bír. Olyan terheket tehetsz majd le, amiktől lehet, hogy évek óta képtelen voltál megszabadulni, és eddig mérgezték az életedet.

El jött az időd: éld meg életed filmjét

Lehet azt hitted már nincs tovább A módszer amit eddig csináltál idáig juttatott ahol most vagy mostantól mást kell csinálni: ha végre eredményt szeretnél az életedben, szükséged van egy innovatív módszerre!

És hogy mindez mennyibe kerül?

Kristályvízió 4 részes online tanfolyama:
5.990,- Ft
A fenti ár bruttó és egyszeri összeg.

A tanfolyam anyagait emailben kapod meg, hetente egyszer, mindig hétfőn. Így lesz időd, hogy a benne szereplő feladatokat is elvégezd a következő hétre. /Minden Kristályvízió VIP tagság meghatározott időre szól, a rendszerünk, így tudja kezelni az aktív tagokat és a befizetéseket. /

Nyugalom 100%
Lelki béke 100%
Önbizalom 100%
Tudatfejlődés 100%
Relaxáció 100%
Öngyógyítás 100%
Sikeres üzleti élet 100%

Fizetési módok

Fizetni tudsz bankkártyával, Paypalon és Barionon keresztül és átutalással is.

Bankkártyás befizetésnél az adatokat kitöltve, a Paypal vagy a Barion oldalára irányítva tudod biztonságosan megadni a bankkártya adataidat.

A kiválasztott tanfolyamnak megfelelő díjat a következő számlaszámra: 10402001-50526584-76701006, Éva-Tanya Kft. is elutalhatod.

A díj beérkezése után honlapunk adminisztrátora utalás esetén manuálisan, online fizetés esetén (Paypal, Barion) automatikusan ad hozzá a rendszerhez.

Érdekelne a személyes vizuális terápiánk is?

Gyakran Ismételt Kérdések

Olvassa el válaszainkat a leggyakrabban előforduló kérdésekre!

Nem. A feladatoknak van ugyan egy egymásra épülő rendszere, de ha elcsúszol egyik héten, az nem baj. A következő anyagot ugyanúgy megkapod következő hétfőn, csak akkor neked nem négy hét lesz, hanem öt vagy hat, mire a végükre érsz. Vagy annyi, amennyi idő alatt neked sikerül végigmenni rajta. A sorrend fontos, de az hogy egy vagy két hét van a két feladat között már kevésbé. Főleg, ha közben folytatod az előző heti feladatokat.

Nem. Csak te meg egy füzetecske. A változás benned fog végbemenni, ehhez semmi extra dolog nem szükségeltetik.

A feladatok nem olyan feladatok, amik fölött órákat kell görnyedni és körmölni a házit, hanem igazából egy másféle szemlélet elindítását, és az új tapasztalások, jelek, összefüggések lejegyzetelését jelenti. Ez egyénenként változó lehet: ha szeretsz írni, biztosan több időt fogsz a feladatokkal eltölteni, mint azok, akik nem szeretnek. Rajtad múlik, nincs kényszer, de minél több időt töltesz el ezekkel, annál nagyobb lesz a „hozam” is.

A négy leckében sora vesszük a legalapvetőbb gátló gondolatokat, tényezőket, környezeti ráhatásokat, és minden héten kapsz egy feladatot, amivel az adott heti „elméletet” hozhatod át a gyakorlatba.

De ez még nem minden!

Most az első 10 megrendelő 3 extra ajándékot kap:

  • 1 ajándék:
   • list-info-icon Egy a Kristályvízió oldaláról letölthető meditációs hanganyag, amit bármikor meghallgathatsz, és segít neked ellazulni, relaxálni, bárhol, bármikor.

  2 ajándék:

   • list-info-icon Ingyenes konzultáció e-mailben, ahol személyesen csak a Te problémádra keresünk a megoldást.

  3 ajándék:

  • list-info-icon 10 % kedvezmény a személyes, leghatásosabb stressz kezelő terápiámra, ahol a modern tudomány eszközeit ötvözzük a több ezeréves relaxáció pozitív hatásaival

Szeretnél vállalati együttműködő partnerünk lenni?

Akkor rendeled meg most a Kristályvízió 4 részes online tanfolyamát, és indulj el egy boldogabb úton!