Online tanfolyam

6990Ft

  • EUR: € 22

Kristályvízió 4 részes online tanfolyam. A tanfolyam anyagait emailben kapod meg, hetente egyszer, mindig hétfőn. Így lesz időd, hogy a benne szereplő feladatokat is elvégezd a következő hétre.

Ha elvégzed ezt a négy feladatból álló és négy hétig tartó tanfolyamot, megváltoztathatod az életedet. Megváltozhat a pénzhez való viszonyod, jóval több pénz és egyéb javak, lehetőségek kezdenek majd beáramlani az életedbe. Kevesebb lesz a stressz az életedben, mert a tanfolyam minden eleme erős stresszoldó hatással bír. Olyan terheket tehetsz majd le, amiktől lehet, hogy évek óta képtelen voltál megszabadulni, és eddig mérgezték az életedet.

Qty:

Eleged van abból, hogy egy csomó spirituális módszert kipróbáltál már, de semmi nem változott az életedben?

  • Unod, hogy mindenki azzal traktál, hogy légy pozitív, gondolkodj pozitívan, de neked nem megy?
  • Állandóan a pénz és a hiánya körül forog minden? Nagyon szeretnél rajta változtatni, de nem sikerül?
  • Szeretnél relaxálni, mert tudod, hogy fontos lenne, de nem tudod elképzelni az instrukciókat? Nem jönnek a képek?
  • Te is sokféle spiritualitást fejlesztő tanácsot, módszert kipróbáltál már, de valahogy egyik se igazán működött Neked?

Talán nem volt rá időd, nem volt hozzá kedved, túl bonyolult volt számodra, nem fogott meg igazán, vagy túl drága volt. De ugyanakkor érzed azt, hogy valamit kezdeni kellene azokkal a problémákkal, amik folyton szembejönnek és elűzik a harmóniát az életedből?

Hogy mikre gondolok: stressz, anyagi problémák, munkahelyi-magánéleti zűrzavarok, önismereti kérdések sora, negatív gondolatok és a betegségek is ide sorolhatóak.

Kerested, de nem találtad a Neked jó megoldást. Eddig. De most itt vagy, és örömmel jelenthetem: megtaláltad!

A Kristályvízió 4 részes online tanfolyama segít láthatóvá tenni a láthatatlant, és segít neked megoldást találni az összes lelki és gondolkodásmódbeli problémádra.

Kiknek szól a Kristályvízió online tanfolyam?

  • Azoknak, akik szeretnének egy egyszerű és gyors segítséget kapni a spirituális úton.
  • Azoknak, akiknek nincs idejük egész napokat eltölteni egy személyes részvételt igénylő képzésen.
  • Azoknak, akik szeretnék megváltoztatni a pénzhez, bőséghez való viszonyukat, hogy az könnyebben áramoljon az életükben.
  • Azoknak, akiknek nehézséget okoz a relaxációban a képek előhívása, a vizualizálás.
  • Azoknak, akik nyitottak egy új módszerre és a változásra.

Kiknek nem szól a Kristályvízió online tanfolyam?

A megrögzött hitetlenkedőknek, a mindent jobban tudóknak nem szól. Azoknak sem, akik azt hiszik, már nincs új lehetőség, mert már mindent kipróbáltak, és akit nem érdekelnek az új felfedezések, megoldások. Azoknak sem szól, akik szerint a spiritualitás egy nagy humbug. Nekik biztosan más az útjuk.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Online tanfolyam”