ONLINE
VIZUÁLIS OKTATÁS

A filmjeim ebben adnak fantasztikus segítséget azoknak, akik jobban szeretnének élni és gyógyulásra vágynak. Felhívom rá figyelmed, hogy ez nem helyettesíti az orvosi kezelést, de kiegészítheti azt és gyorsabb javulást tapasztalhatsz meg.

EGYÜTTMŰKÖDÉS
CÉGEKKEL

Vizuális meditációs rendszer szolgáltatásomat, szeretném átadni alternatív terápiákkal foglalkozó szakembereknek, akik lehetőséget látnak a vizuális tanításban. A már meglévő vendégeiknek, követőiknek új látásmódot, gyógyulást tudjanak nyújtani.

A Kristályviziót hosszas tervezés, kutatási munka előzte meg, mivel ki kellett dolgozni egy olyan módszert, ami leszámol azzal a hatalmas lemaradással ami jelenleg érezhető a spiritualitás = LÉLEK és tudatosodás területén.Életünk minden területe hatalmasat fejlődött az elmúlt év tizedekben, de a lélek fejlesztést még mindig a régi sémák alapján tanítják.Mindig ugyanaz a tanfolyam, ugyanaz a könyv, kicsit átfogalmazva, átírva. Tudod mit mondanak arra az emberre aki hátat fordít a fejlődésnek? Igen, bele süllyedt a múltjába.

Könyörgöm! Ne járjunk még mindig szekérrel amikor van már repülő,ne küldjünk posta galambbal levelet amikor van már internet, ne gyógyítsunk piócával amikor van már fejlett intelligens orvosi eszköz a kezünkben.

Sziklai Éva - A Kristályvízió alapítója

Ha elvégzed ezt a négy feladatból álló és négy hétig tartó tanfolyamot, megváltoztathatod az életedet. Megváltozhat a pénzhez való viszonyod, jóval több pénz és egyéb javak, lehetőségek kezdenek majd beáramlani az életedbe. Kevesebb lesz a stressz az életedben, mert a tanfolyam minden eleme erős stresszoldó hatással bír. Olyan terheket tehetsz majd le, amiktől lehet, hogy évek óta képtelen voltál megszabadulni, és eddig mérgezték az életedet.

De ez még nem minden!

Most az első 10 megrendelő 3 extra ajándékot kap:

1 AJÁNDÉK: egy a Kristályvízió oldaláról letölthető meditációs hanganyag, amit bármikor meghallgathatsz, és segít neked ellazulni, relaxálni, bárhol, bármikor.

2 AJÁNDÉK: ingyenes konzultáció e-mailben, ahol személyesen csak a Te problémádra keresünk a megoldást.

3 AJÁNDÉK: 10 % kedvezmény a személyes, leghatásosabb stressz kezelő terápiámra, ahol a modern tudomány eszközeit ötvözzük a több ezeréves relaxáció pozitív hatásaival

MEDITÁCIÓS, STRESSZOLDÓ TANÁCSOK

Olvasd el tanácsainkat és tippjeinket, hogy hogyan tudod megváltoztatni az életedet a pozitív szemlélet irányába!
851
Elégedett ügyfél
1200 +
Megtekintett videó
431
Megszervezett tanfolyam