Szerződési feltételek

JOGI HÁTTÉR – A kristalyvizio.hu oldal és minden aloldala – továbbiakban Oldal a tulajdona.

 1. Cégnév: Sziklai Ltd
 2. Székhely:C/O Light Bulb Business Solutions
 3. 331 Bank House
 4. South Circular Road
 5. Dublin 8
 6. Ireland
 7. Kapcsolat: info@kristalyvizio.hu

 

 1. A megrendelések elektronikus úton megkötött szerződésnek minősülnek, melyek fizetési kötelezettséggel járnak a vásárlóra nézve.
 2. Az ingyenesen letölthető anyagok regisztrációja nem minősül szerződésnek, és fizetési kötelezettséggel sem járnak a regisztrálóra nézve.
 3. A megrendelések esetén a szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelés gombra való kattintással a Sziklai Ltd-vel kötöd.
 4. Székhely: C/O Light Bulb Business Solutions 331 Bank House South Circular Road Dublin 8 Ireland
 5. Kapcsolat: info@kristalyvizio.hu
 6. A megrendelések esetén számlázásunk elektronikusan történik, emailben küldjük az elektronikus számlát. Papír alapú számlát nem áll módunkban kiállítani, sem postázni.

15.  A vásárlásokról kiállított elektronikus számlán az összeget Euróban, tüntetjük fel, mindamellett az árainkat euróban és forintban is feltüntetjük, és a vásárló választhat, hogy melyik devizában fizeti meg az összeget.

 1. Az oldalon lehetőséged van Forintban, és euróban megtekinteni az árakat, de a számlázás minden esetben uróban történik, akkor is, ha forint számlára utalod az összeget,
 2. A deviza kijelzése az oldalon a hivatalos havi középárfolyamon történik, melyet az Ireland ide vonatkozó rendelete szabályoz.
 3. A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történhet
 4. A Sziklai Ltd mint szolgáltató fenntartja a jogot, hogy megválogassa az ügyfeleit. Ennek értelmében, indoklás nélkül megtagadhatjuk egyes ügyfelek kiszolgálását mind a fizetős, mind az ingyenes anyagainkat és szolgáltatásainkat tekintve. Ez esetben a megrendelés vagy regisztráció után emailben értesítést küld az ügyfélnek, amennyiben nem kíván vele együttműködni, és írásos formában – email – kinyilvánítja, hogy egyoldalúan eláll a szerződéstől. Amennyiben az érintett ügyfél már átutalta, vagy bármilyen módon elküldte a szolgáltatás ellenértékét, a szolgáltató azt haladéktalanul visszaküldi számára.
 5. megvásárolható szolgáltatások köre (továbbiakban: Szolgáltatás)
 6. Meditációról készült videó felvételek internetkapcsolaton keresztüli online megtekintésének lehetősége

II.  FIZETÉSI MÓDOK ÉS ADATOK

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés, illetve Barion

2.) Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem rendeltél!)

2a.) Banki átutalás vagy befizetés – FORINTBAN

Sziklai LTD

Magyarország határain túlról történő forint átutaláshoz:

Sziklai LTD

Bank Swift kód: ??????

IBAN: ????

A számlán a végösszeg és minden részösszeg euróban fog szerepelni.

Minden más lehetséges fizetési mód termékenként eltérő lehet, ezeket minden terméknél külön feltüntetjük.

Az ingyenes anyagaink és szolgáltatásaink nem járnak fizetési kötelezettséggel.

 • A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI ÉS FELMONDÁSI JOGRÓL 1.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE ELŐTTI ESETBEN

A magánszemély fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted a

info@kristalyvizio.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy

„felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a letölthető fájlok hozzád való eljuttatása ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

A nem magánszemély, cég névre/vállalkozás névre kiállított számlát kérő ügyfeleket a törvény értelmében nem illeti meg a 14 napos elállás joga.

2b.) Online fizetés Barionnal

A vásárlásnak nem feltétele a regisztráció. Ha a Vásárló bejelentkezett fiókjába vagy megadott minden számlázáshoz szükséges adatot, az „FIZETÉS BARIONNAL” feliratra kattintva véglegesítheti megrendelését és küldheti el a Szolgáltató részére.

A Vásárló az adatbeviteli hibákat a megrendelés során bármikor javítani tudja, még az összegző felületen is lehetősége van erre a „FIZETÉS BARIONNAL” feliratra történő kattintást megelőzően. Terméket törölhet a kosárból az „X” gombra kattintva, megváltoztathatja a személyes adatait a „Módosítás” feliratra kattintva.

2.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE UTÁNI ESETBEN

A magánszemély fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni. Ha mi elküldtük neked a fájlokat, akkor már nem élhetsz a

14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

 1. SZERZŐI ÉS SZOMSZÉDOS JOGOK

A Sziklai Ltd online és személyes tréningjeinek jogtulajdonosai: Sziklai Éva és a Sziklai Ltd.

 1. ELÉRHETŐSÉGEK
  info@kristalyvizio.hu

1.  Elállási jog

Tekintettel arra, hogy a Webáruház kizárólag oktatóvideókat forgalmaz, amelyek a fizetést követően perceken belül megtekinthetővé válnak, ami lezárt csomagolású hang- és képfelvétel átadásának, és a csomagolás Vásárló általi felbontásának minősül, ezért a 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) i) alpontja alapján a fogyasztónak minősülő Vásárlót nem illeti meg a 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 20. § szerinti elállási jog.

Amennyiben fizetés előtt beikszelte azt, hogy „Kifejezetten belegyezem abba, hogy a Szolgáltató a nem tárgyi adathozdozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében megkezdje a teljesítést, és tudomásul veszem, hogy ezáltal a teljesítést megkezdését követően elveszítem a 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 20. § szerinti elállási jogomat.”, a Vásárlót nem illeti meg a 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 20. § szerinti elállási jog a 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) m) alpontja alapján.

Szavatosság, jótállás

A szolgáltató szolgáltatásokhoz – a videó megtekintésével történő – hozzáférést csak “megtekintett állapotban” biztosítja, és nem vállal semmilyen szavatosságot vagy jótállást a videón található tartalom egy bizonyos célnak való megfeleléséért, használatban történt kimaradásért, elmaradt bevételért vagy haszonért, elveszett vagy sérült adatokért, illetve egyéb kereskedelmi vagy gazdasági jellegű veszteségért, illetve semmilyen közvetlen, közvetett kárért, amely a szolgáltatások használatával bekövetkezett. A Szolgáltató a megfelelő vásárlási döntés meghozatalához, biztosít egy előzetes rövid betekintést a videó tartalmából.

Szerzői jog

Videóhoz kapcsolódó jogok nem adhatók ki vagy bérbe, nem adható rájuk további engedély, nem engedményezhetők és nem ruházhatók át, illetve tilos a videó egészének vagy bármely részének egy másik felhasználó számítógépére történő átmásolásának engedélyezése.

A Vásárló vállalja, hogy a videót nem adja el másnak, nem nézi meg csoportosan, ingyen sem adja oda senkinek. Cégeknél, iskoláknál és egyéb intézményeknél, ha nincs feltűntetve rendelő személy, csak intézménynév, akkor csak az adott intézmény egy törvényes képviselője, iskolaigazgató használhatja (nézheti meg), és azt is csak saját tanulási céljaira.

Amennyiben a Vásárlón kívül más harmadik személy is megtekinti a videót, úgy a Szolgáltató jogosult egy egyszeri 200.000 Ft összegű kötbérre a Vásárlóval szemben, illetve a kötbér igényen felül a Szolgáltató jogosult az adott videóhoz kapcsolódó szerződéses ellenérték felszámítására minden egyes harmadik személy után a Vásárlóval szemben.

A videók felépítése, elrendezése, az azon látható rajzok és hallható szövegek és kódja a Szolgáltató számára nagy értéket képviselő üzleti titoknak és bizalmas információnak minősül. A filmek, videók és minden tartalom, know-how Sziklai Éva szellemi tulajdonát képezik.

Nyilván tartási szám: 003717 (2015.01.14 )

005180 (2016.08. 31 )

Adatvédelmi, adatkezelési szabályzat – Sziklai Ltd

1.  Az Oldalakon összetett, és rendszerszemléletet is magukba foglaló anyagainkhoz való hozzáféréshez az olvasók önkéntes feliratkozását tesszük lehetővé.

 1. A feliratkozásnál megadni szükséges:
 • név (lehet becenév is), – hogy nevükön tudjuk szólítani az Olvasókat;
 • email cím – hogy az elkért anyagokat továbbítani
 1. Érintettek köre: azok az oldallátogatók, akik szeretnének további mélyebb, összefogottabb, részletesebb információkat.
 2. Az adatgyűjtés célja: hogy az információkat el tudjuk juttatni az Olvasóhoz, mivel azt kérte.
 3. Az ingyenes anyagainkat elkérő olvasók a leiratkozásukig elektronikus marketing leveleket is kaphatnak a Sziklai LTD-től. A marketing célzatú leveleket szezonálisan és az induló képzések aktualitása kapcsán küldjük.
 4. Az adatkezelés időtartama: az Olvasó önkéntes leiratkozásáig.
 5. Az érintettek körének joga van az Oldalakon tárolt adataikat megismerni, és kérni azok módosítását, törlését.
 6. Az önkéntes feliratkozás bármikor megszakítható, a minden levelünkben megtalálható leiratkozási linkkel.
 7. Az Oldalakon az adatok elektronikus kezelését feliratkozóink esetében egy WordPress alapú hírlevélküldő szoftverrel végezzük.
 1. Az olvasó az adatbázisból való törlését az általunk küldött levelek alján található egyszerű, kattintással működő Leiratkozás linkre kattintva kérheti. Vagy a rendszerrel kezelt összes sorozatáról – de meg is gondolhatja magát még a folyamat közben, ha véletlenül kattintott volna a
 2. Regisztrációért nyújtott anyagainkat kizárólag az oldalon önkéntesen feliratkozott személyek számára szolgáltatunk. Nincs vásárolt adatbázisunk, harmadik féltől nem szerzünk be olvasói
 3. A regisztrációval megadott adatokat harmadik félnek, más vállalkozásnak vagy magánszemélynek nem adjuk át. Az önkéntes regisztrációval épülő adatbázisunkhoz senki másnak nincs hozzáférése.
 4. Az Oldalakon értékesítéssel kapcsolatos adatkezelést is végzünk. A Sziklai LTD kizárólag ügyfelei adatait kezeli, mely a megrendelt szolgáltatás teljesítéséhez, és a vállalkozás számlaadási kötelezettségének teljesítéséhez elengedhetetlenül szükséges. Ilyen adatok a következők: Teljes név, email cím, irányítószám, város vagy község, utca, házszám, telefonszám (kizárólag rendkívüli esetekben történő egyeztetés céljából), cégnév, cég székhelye, ÁSZF elfogadása.
 5. Az adatok megadása vásárlás esetében is önkéntes, annak ellenére, hogy az adatbekérő űrlapon vannak úgynevezett kötelezően kitöltendő mezők. A kötelezően kitöltendő mezőkre azért van szükség, mert ha ezen adatok hiányosak lennének, akkor nem tudnánk pontos számlát kiállítani.
 6. A honlapon való regisztrációval – vagy az első vásárlásoddal elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot és a szerződési feltételeket.