A szigethatás és a mindennapi stressz

Akkor bemutatok Neked egy garantáltan egyedülálló módszert, amely nem csak a sorsodat fordíthatja meg, de egy fantasztikus élménnyel is megajándékoz!

Ezekkel az érzésekkel nem vagy egyedül! Felgyorsult világunk alig ad esélyt arra, hogy egy szusszanásnyi időhöz jussunk, hogy megpihenjünk egy kicsit – legalább képzeletben – a béke szigetén. A stressz nem csupán elménket gátolja, de általános egészségi állapotunkat is károsítja.

Biztosan Te is hallottál már a meditáció és a relaxáció jótékony hatásairól. Talán úgy gondoltad, ezek sokat segíthetnének Neked a stressz legyőzésében, ám nincsen időd arra, hogy hosszú órákon keresztül próbáld elsajátítani a pontos technikákat. Vagy már kipróbáltad ezeket, de nem javítottak az állapotodon? Mit szólnál hozzá, ha létezne egy páratlan módszer, amellyel erőfeszítés nélkül, könnyedén ellazulhatsz, beindíthatod szervezeted öngyógyító folyamatait, csökkentheted a vérnyomásod, és elűzheted a stresszt? És képzeld csak, ehhez még koncentrálnod sem kell!

Máris elárulom Neked! De előbb válaszolj egy kérdésre!

Szeretsz jó filmeket nézni? Szerintem erre az a válaszod, hogy igen, hiszen mindannyian kedveljük a szórakoztató filmeket! Észrevetted már, hogy a különféle filmek másként hatnak Rád? Másként érzed magad, miután megnéztél egy akciófilmet, és máshogyan egy vígjáték után. Mi ennek az oka? Egyszerű! Mindannyian képekben gondolkodunk. Amikor látunk egy filmet, sokkal könnyebbé válik a megértés, az információ feldolgozása, annak felidézése, és egyszerűbben, közvetlenebbül hathatnak ránk, mint a szavak! Ugye hallottad már a mondást: „egy kép többet mond ezer szónál”! Ez a mondás, a XX. században kialakuló, erősen vizuális kultúra történetének a része. Gondoltál már arra, milyen nagy hatással bír, hogy milyen képekkel töltöd meg a tudatod? Egy feszültséggel teli film benned is feszültséget szül!

Ez a film Neked szól, ha szeretnéd minél hatékonyabban alkalmazni a meditáció és a relaxáció jótékony hatását. Már az első alkalommal olyan mély ellazultságot tapasztalhatsz meg, ami megközelíti az évek óta jógázók állapotát! A stressz azonnal csökkenni fog, izmaid ellazulnak, vérnyomásod normalizálódik, és tudat alatt fogékonyabbá válsz az új információk befogadására. Ezt a csodás állapotot a théta állapotnak hívják.

Az, hogy Neked a film nézése közben nem kell koncentrálnod semmire, mégis mélyebben ellazulsz, mint bármikor! A film részévé válsz, tested könnyűvé válik, a lelked felszabadul. Amit tudatalattid élményként tapasztal meg, azt sokkal gyorsabban igaznak fogadja el, és teljesíti gondolatodat, vagyis manifesztálódik az anyagi világodban. A látott és elképzelt képek a leghatásosabb tudatemelő módszerek közé tartoznak, na persze csak akkor, ha olyanokat nézel, ami összhangban van életcéloddal.

Amire figyelsz, amit nézel, az fog történni Veled! Ilyen egyszerű!

Lehetőséged lesz arra, hogy sokkal hatékonyabban gyógyítsd magad, hogy életed minden területén sikerrel alkalmazd a képalkotás művészetét.

Vége a sodródó életnek, a kusza gondolatoknak! Kinyitja előtted a kapukat, amiket Te magad zártál be valamikor.

Új ember leszel, aki képes felelősséggel és tudatosan élni az életét és jövőjét.

Ez is túl szépnek, ugyanakkor túl egyszerűnek tűnik ahhoz,hogy igaz legyen?

Már tudom is, mire gondolsz:

“Nyitott szemmel nem is lehet meditálni!”

Ez egy óriási tévhit! Bizony, hogy lehet! Csak idézd fel az életedből, amikor egy vízparton üldögéltél, és csak úgy „néztél ki a fejedből”. Nézted a nyugodt víztükröt, a kellemes tájat, és mind a két szemed nyitva volt. Na, ugye megmondtam, hogy lehet! Emlékszel még, hogy gondolatban hol jártál?

De az is előfordulhatott Veled, hogy amikor a munkahelyeden fókuszálatlanul néztél ki az ablakon, mert nem igazán érdekelt a munka, megszűnt a körülötted lévő világ, mintha máris máshol jártál volna.

Ez a film elrepít egy másik dimenzióba!

Az elmédet a film magával viszi anélkül, hogy bármire is koncentrálnod kellene. Egy vezetett meditációt fogsz LÁTNI, pozitív megerősítéssekkel, gyönyörű háromdimenziós, élethű képekkel. MEGTAPASZTALHATOD, milyen, amikor a lelked felszabadul!

Képzeld, ez még nem minden! Mert én nem hagylak egyedül az egyéni vizuális terápia után sem!

Kapsz tőlem egy illatosított kártyát, azzal az illattal, amit ott a teremben megtapasztalsz, és egy palack magnetizált lúgosított vizet, ami felveszi a teremben keletkező pozitív energiaszint rezgéseit.

Talán hallottál már Dr. Masaru Emoto-ról, aki tudományosan vizsgálta vízminták szerkezetét, amik különböző helyszínekről és érzelmi beállítottságú emberektől származtak. ÓRIÁSI KÜLÖNBSÉGEKET TAPASZTALT! A pozitív és szeretettel teli környezetből származó víz szabályos, rendezett szerkezetet mutat, gyönyörű kristályformát alkot, ellentétben a negatív helyről származó vízzel, ami csúnya, rendezetlen kristályszerkezetű.

A pozitív energiával feltöltött vizet otthon úgy használd, hogy minden italodba tegyél egy pár cseppet, vagy kezeld vele problémás testrészedet. A jótékony energia hatni fog, mivel a teremben mindannyian pozitív energiát keletkeztetünk a film által. Az egység és összefogás hihetetlen erőket képes létrehozni!

Légy részese ennek a forradalmian új módszernek! A jövőd a Te kezedben van! Ennél egyszerűbb segítséget sehol sem találsz céljaid eléréséhez!

Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget, mely jobbá teheti életedet!

Hamarosan újra indulnak a csoportos vetítések, az egyéni terápiás kezelésekre pedig már jelentkezhetsz!

El jött az időd: éld meg életed filmjét

Lehet azt hitted már nincs tovább A módszer amit eddig csináltál idáig juttatott ahol most vagy mostantól mást kell csinálni: ha végre eredményt szeretnél az életedben, szükséged van egy innovatív módszerre!

Kiknek szól a Kristályvízió online tanfolyam?

  • list-info-icon Azoknak, akik szeretnének egy egyszerű és gyors segítséget kapni a spirituális úton.
  • list-info-icon Azoknak, akiknek nincs idejük egész napokat eltölteni egy személyes részvételt igénylő képzésen.
  • list-info-icon Azoknak, akik szeretnék megváltoztatni a pénzhez, bőséghez való viszonyukat, hogy az könnyebben áramoljon az életükben.
  • list-info-icon Azoknak, akiknek nehézséget okoz a relaxációban a képek előhívása, a vizualizálás.
  • list-info-icon Azoknak, akik nyitottak egy új módszerre és a változásra.

Kiknek nem szól a Kristályvízió online tanfolyam?

A megrögzött hitetlenkedőknek, a mindent jobban tudóknak nem szól. Azoknak sem, akik azt hiszik, már nincs új lehetőség, mert már mindent kipróbáltak, és akit nem érdekelnek az új felfedezések, megoldások. Azoknak sem szól, akik szerint a spiritualitás egy nagy humbug. Nekik biztosan más az útjuk.

Érdekelne a személyes vizuális terápiánk is?

Akkor rendeled meg most a Kristályvízió 4 részes online tanfolyamát, és indulj el egy boldogabb úton!

Szeretnél vállalati együttműködő partnerünk lenni?