ÚJ TÁVLATOK AZ ÖNGYÓGYÍTÁSBAN

Nem tudsz elakadni, kizökkenni, elkalandozni

A Kristályvízió 3D meditációs videót hosszas tervezgetés és kutatómunka előzte meg, mivel már nagyon elkél a forradalmasítás a spiritualitás, meditáció, relaxáció és szellemi-lelki tudatosodás területén.

Életünk minden területe hatalmasat fejlődött az elmúlt év tizedekben, de a lelki fejlődést még mindig a régi sémák alapján végzik, oktatják.

A “recept” mindig ugyanaz a tanfolyamokon, a könyvekben, csoportos és online meditációkon: ülj le, vagy feküdj le, hunyd be a szemed és képzeld el…és nálam itt jöttek is a gondok…

…mi van, ha én nem tudok elképzelni dolgokat, vagy nem megy a fenének sem, az ellazulás, a gondolataim elkalandoznak, cikáznak szerteszét??? Ellazulás helyett folyamatos görcsös koncentrálás (és belegabalyodás) lett az eredmény. Elkeseredtem.
DE végül nem adtam fel a megoldás keresését!
Tudod mit mondanak arra az emberre aki hátat fordít a fejlődésnek? Igen, beleragadt a múltba.

Könyörgöm! Ne járjunk még mindig szekérrel amikor van már repülő, ne küldjünk posta galambbal levelet amikor van már internet, ne gyógyítsunk piócával amikor van már fejlett intelligens orvosi eszköz a kezünkben…

Sziklai Éva - A Kristályvízió alapítója

A vizuális terápia hatása azonnali nyugalmat, boldogságérzetet ad, megindítja a testedben elakadt energiákat, egy nagyon kellemes bizsergető érzést adva a film végére.

Mit nyújt az Online vizuális terápia?

A filmet egy új generációs Virtuális valóság szemüvegen (VR) keresztül fogom levetíteni neked.

A film hatása így valóban lenyűgöző lesz, mivel a külső világ nem zavarja a belső világ látványát. A film megtekintése közben, egy általam biztosított, lúgosított vizet tartasz majd a kezedben. A víz, a benned lezajló folyamatok hatására feltöltődik azokkal a kedvező frekvenciákkal, amit Te adsz át neki. A vizet, ami kapcsolatba lép a rezgéseiddel, később az otthonodban is használhatod, hogy tovább segítse javulásodat.

Ez egy gigantikus információ bomba lesz számodra

20 perc alatt annyi előnyhöz jutsz ezzel az innovatív rendszerrel, mintha hónapokig járnál mindenféle oktatásra.

A legnagyobb eredmény a legrövidebb idő alatt

Fontold meg megér Neked kis idő ráfordítással hatalmas előnyhöz jutni

Mennyibe kerül?

Töredéke annak, amibe egy újabb tanfolyam kerülne, és arra plusz időt, plusz utazást is kell fizetni.

Kiknek szól a Kristályvízió online tanfolyam?

  • list-info-icon Azoknak, akik szeretnének egy egyszerű és gyors segítséget kapni a spirituális úton.
  • list-info-icon Azoknak, akiknek nincs idejük egész napokat eltölteni egy személyes részvételt igénylő képzésen.
  • list-info-icon Azoknak, akik szeretnék megváltoztatni a pénzhez, bőséghez való viszonyukat, hogy az könnyebben áramoljon az életükben.
  • list-info-icon Azoknak, akiknek nehézséget okoz a relaxációban a képek előhívása, a vizualizálás.
  • list-info-icon Azoknak, akik nyitottak egy új módszerre és a változásra.

Kiknek nem szól a Kristályvízió online tanfolyam?

A megrögzött hitetlenkedőknek, a mindent jobban tudóknak nem szól. Azoknak sem, akik azt hiszik, már nincs új lehetőség, mert már mindent kipróbáltak, és akit nem érdekelnek az új felfedezések, megoldások. Azoknak sem szól, akik szerint a spiritualitás egy nagy humbug. Nekik biztosan más az útjuk.

El jött az időd: éld meg életed filmjét

Lehet azt hitted már nincs tovább A módszer amit eddig csináltál idáig juttatott ahol most vagy mostantól mást kell csinálni: ha végre eredményt szeretnél az életedben, szükséged van egy innovatív módszerre!

Ezek várnak a vizuális tréningen

  • list-info-icon Elérhető lesz számodra az a 20 perces relaxáció ami hatékonyan megmutatja hogyan engedd el a régi nem kívánatos emlékeiedet.
  • list-info-icon Teszel egy sétát egy gyönyörű erdőben, a természet hangjaival, víz eséssel, tóval, az élet fájánál megpihenhetsz, mindezt azért, hogy teljesen át tud magad adni annak az élménynek ami ezután vár rád.
  • list-info-icon Megláthatod, hogyan tudsz kijönni a testedből, hogy lelked megérkezzen a Krisályszigetre, mindezt teljesen természetesen és biztonságosan.
  • list-info-icon A szigeten feltőltődnek csakráid/energiarendszered/ endokrin rendszered nevezd úgy ahogy Te szeretnéd és számodra elfogadható.
  • list-info-icon Azonnal csökkenek a keringési rendszer blokkjai, ami érezhetően jobb közérzetet hoz magával.

Nézz bele most!

De ez még nem minden!

Minden hónap első 10 megrendelője 3 extra ajándékot kap:

1 AJÁNDÉK: egy a Kristályvízió oldaláról letölthető meditációs hanganyag, amit bármikor meghallgathatsz, és segít neked ellazulni, relaxálni, bárhol, bármikor.

2 AJÁNDÉK: ingyenes konzultáció e-mailben, ahol személyesen csak a Te problémádra keresünk a megoldást.

3 AJÁNDÉK: 10 % kedvezmény a személyes, leghatásosabb stressz kezelő terápiámra, ahol a modern tudomány eszközeit ötvözzük a több ezeréves relaxáció pozitív hatásaival

Mi történik megrendelés után?

Választhatsz fizetési módot: kártyás,átutalásos, Barion, PayPal, közvetlen befizetést a számlára.

Az összeg beérkezése után e-mailben értesítelek a sikeres fizetésről, majd azonnal érkezik a számla is. Ezután kapsz még e-mailben egy linket, ami a zárt oldalamra visz, onnan nézheted online a filmet. 4 hét áll rendelkezésedre arra, hogy 4-szer megnézd. Ezután nem fog működni a linked.

El jött az időd: éld meg életed filmjét

Lehet azt hitted már nincs tovább A módszer amit eddig csináltál idáig juttatott ahol most vagy mostantól mást kell csinálni: ha végre eredményt szeretnél az életedben, szükséged van egy innovatív módszerre!

Kapcsolatfelvétel

Kérdésed van a Kristályvízióról? Szívesen válaszolok!