ONLINE TERÁPIA 3D-ben 1 hónap

10000Ft

  • EUR: € 32

Túl nagy körötted a zaj és ezzel párhuzamosan a stressz. Ahhoz, hogy koncentrált és kreatív legyél, ezt ki kell tudnod kapcsolni magad körül.

Ebben segít ez a XXI. századi meditációs módszer.

Qty:

Ez a Magyar fejlesztésű élethű meditációs-relaxációs film egyedül álló a világon. Nagy hiányt pótol, mivel a rohanó világunkban mindenkinek szüksége van megfelelő mélységű pihenésre, nyugalomra.

Ez a film magával ragad, nem engedi a gondolatainkat elkalandozni, mély meditációs élmény nyújt a nézőnek.

 

Hatása azonnal érezhető, csökken a vérnyomás, normalizálódik a szívverés, pozitív életszemlélet alakul ki általa.
 
 Azoknak is ajánlom akik mostanság foglalkoznak a meditáció elsajátításával, de az elméjük nyugtalan, csapongó nem tudnak megfelelően koncentrálni.
 
Csak tedd be a lejátszóba a filmet, vegyél fel egy fejhallgatót és a nyugalom jönni fog magától, ahogy nyomon követed a látottakat és hallgatod a zenét!
 
A film segítségével megláthatod azt a belső személyt, amelyik teljes egyensúlyban van, így a tested is megpihen, regenerálódik, feloldódnak a napi problémák. A negatív gondolatokat drámaian elsöpri a kreatív elme útjából, a lélek újra szárnyra kap, megtapasztalva az egyetemes tudást és kreativitást.

További előnyei: kialakul a jólét és teljesség érzése,világosabb gondolkodás, fokozott kreativitás, békésebb elme állapot, javul a  koncentrációs képesség.
 
Javasolt minden nap megnézni a filmet, az erősebb hatás érdekében, ha lehet és időd engedi akár többször is. A film megnézése mindössze 20 percet vesz igénybe.
 
Sikerrel alkalmazhatják a munkahelyi feszültségek oldásához, cég vezetők, menedzserek HR-esek, mivel ők valószínűen már megtapasztalták, hogy az igazán jó ötletek megoldások sokkal jobban “jönnek” amikor nyugodt a lelki állapotunk és szabályos az agyi tevékenységünk.

Napi otthoni meditációhoz kitűnő választás. Ugyanolyan kényelmesen és kevés energia befektetéssel elvégezhető a meditációs gyakorlat, mint amikor egyszerűen leülünk a TV elé. A hatása ugyanakkor, pontosan ellentétes az egyszerű TV nézéssel, mert megsokszorozza a kreatív energiáinkat és elmélyült nyugalmat ad.

Meditációs-relaxációs DVD részlet: Nézz bele!

There are no reviews yet.

Be the first to review “ONLINE TERÁPIA 3D-ben 1 hónap”