Relaxációs zene letöltés

490Ft

  • EUR: € 2

Relaxációs zene letöltés. Zene, amit bárhol hallgathatsz ahhoz, hogy kikapcsolj és erőt gyűjts. Így energiával feltöltve folytathatod a napi tevékenységed.

Qty:

Korunk embere állandó mozgásban van. Vagy utazik, vagy információkat gyűjt. A relaxációs zene letöltés, majd hallgatással ezeket az időket produktívan töltheti ki.

Ebben az állapotban, akár haladunk az úti célunk felé, az úton, autóval, kerékpárral, vagy tömegközlekedési eszközzel, a tömeg, a külső tényezők mindig állandó stresszforrás. Nincsenek ma már néptelen utak, elkerülhetetlenek az olyan helyzetek, amik fokozott figyelmet igényelnek. Az utazás rengeteg időnket kitölti, az utazás ugyanakkor passzív elfoglaltság. Nincs időnk számos olyan dologra, amit előre eltervezünk, mert mindig akad valami olyan feladat, ami elviszi az időnk nagy részét. Milyen jó is lenne az utazás, időt rabló idejét is valamilyen hasznos, erőt adó dologra felhasználni.

Sokan próbálkoznak az olvasással, de a tömegközlekedés nem teszi lehetővé a mélyebb koncentrációt, így komolyabb anyagok kézbevételére nincs is mód. Így marad az időt kitöltő felszínes, szórakoztató olvasás.

A fáradtság sokszor, azért lep meg minket, mert túl sok információt kell feldolgoznunk egy nap folyamán. Információkat, amik a munkánkkal és különböző kommunikációs csatornákon keresztül árad felénk. Az információk feldolgozása sem tud megfelelő lenni ekkora mennyiségnél. Szükségünk lenne plusz figyelemre, plusz időre, hogy valóban megfelelően aknázzuk ki egy napunk.

Relaxációs zene letöltés, a holt idők kitöltésére

relaxációs zene letöltés

Az ilyen holt idők, vagy amikor úgy érezzük,  hogy már kellően fáradtak vagyunk, kitűnően alkalmasak a relaxációra. A mai kor technikai eszközei, akár egy telefon is lehetővé teszi, hogy a megfelelő zenét hallgatva, a holt időket, a fáradt perceket relaxációval váltsuk fel. A relaxáció segíti az ellazulást, így utána jobban tudunk koncentrálni a megfelelő feladatokra. Ellazult állapotban sokkal egyszerűbben oldunk meg számtalan feladatot, amire görcsösen képtelenek lennénk. Így minden holt időt kitudunk energia feltöltődésre használni a megfelelő relaxációs zenével.

A megfelelő relaxációs zene, valóban aktivizálja az energiáinkat. Különösen, ha ehhez a zenéhez megfelelő képeket tudunk kapcsolni, amelyek még intenzívebbé teszik ezt az élményt. Általában a zenéket megpróbáljuk a képzeletünk segítségével képekkel aláfesteni. A zeneszerzők képesek csak igazán absztrakt módon zenei hangokban, harmóniákban, hangzásokban, ütemekben gondolkodni az átlagember egyszerűen képeket fest a zene alá. Sokkal jobb épp, ezért relaxációs zeneként, ha a zenének képi eredete van, mert ez megkönnyíti számunkra a megértést.

A mi letölthető relaxációs zenénk pontosan ilyen. Előbb egy filmet dolgoztunk ki részletesen képről-képre, amihez megalkottuk az önállóan is hallgatható relaxációs zenét. Így a zene minden egyes pontja erős képi világnak felel meg, amit a hallgatása közben Te is érzékelni fogsz. Így bármilyen élethelyzetben, amikor üres időd van, esetleg fáradt vagy, ezt a zenét egyszerűen meghallgathatod.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Relaxációs zene letöltés”